Ακολουθεί το σχετικό δελτίο

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων, τον ΝΟ.ΠΠΑ.ΠΠΠΑ την Κοινωφελή επιχείρηση και το Λιμεναρχείο Νάξου,  το    1ο    NAXOS ADVENTURE RALLY 2017

Με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που πίστεψαν το εγχείρημα αυτό και στάθηκαν δίπλα μας, όπως τα μέλη της ΛΕ.ΜΟ.Ν, τον Βασίλη Ορφανό και τον  Adam Riemman, τους ένθερμους χορηγούς μας, τον κόσμο που μας αγκάλιασε και όλους αυτούς που με τον τρόπο τους μας κάνουν πιο δυνατούς.

Το τριήμερο κύλησε με απόλυτη αρμονία, εντός των χρονικών ορίων, με εναρμονισμένα όλα τα σκέλη από τα οποία πέρασαν οι συμμετέχοντές μας.

Ο αριθμός των συμμετοχών έφτασε στον αριθμό 82 μοτοσικλετών και 93 αναβατών από πολλά μέρη της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.

Όλοι τους έμειναν ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και το νησί μας και φεύγοντας πήραν μαζί τους εκατοντάδες φωτογραφίες από κάθε γωνιά της Νάξου. Μας προέτρεψαν φυσικά να κάνουμε και αλλά πράγματα στο μέλλον εξίσου καλά και ενδιαφέροντα σε ότι αφορά την μοτοσικλέτα.

Είναι πολλές οι ιστορίες  που ακουστήκαν την Κυριακή το βράδυ στην τελετή λήξης στην Πλατεία Πρωτοπαπαδάκη… με ήρωες τους κατοίκους των χωριών μας που έζησαν (όσοι πρόλαβαν) ακούγοντας και βλέποντας τις μοτοσικλέτες και τους αναβάτες, προτρέποντας τους να κάνουν κάτι θεαματικό αλλά και σταυρώνοντας τους και δίνοντας τους την ευχή τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε μια συνάντηση που είχαμε στα γραφεία της λέσχης μας, το Δ.Σ. με το επίτιμο μέλος της ΛΕ.ΜΟ.Ν,  τον κ. Βασίλη Ορφανό, συζητήσαμε πολλά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την μοτοσικλέτα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο κ. Βασίλης Ορφανός, θα είναι ο δικός μας άνθρωπος που με την τεχνογνωσία του θα μας βάλει τις σωστές βάσεις σε ότι αποφασίσουμε να κάνουμε. Αυτό είναι μεγάλη τιμή για εμάς και τον ευχαριστούμε.

Ελπίδα όλων μας, όπως συχνά έλεγε αυτές τις μέρες ο πρόεδρος της ΛΕ.ΜΟ.Ν, Δημήτρης Συρίγος, είναι αυτές οι διοργανώσεις να φέρουν το κόσμο κοντά και να αφυπνίσουν το αίσθημα των δράσεων, κοινωνικών, αθλητικών, επιστημονικών, πολιτιστικών και άλλων.

Αποχαιρετάμε γεμάτοι  ικανοποίηση αυτό το όμορφο μοτοσικλετιστικό τριήμερο. Υποσχόμαστε σαν αληθινοί και ενεργοί πολίτες στην Νάξο, αλλά πάντοτε με την γεύση που αφήνει ένα πραγματικό λεμόνι, ότι το νησί θα έχει την καλύτερη παρουσία της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΝΑΞΟΥ, μιας και αυτός είναι ο πραγματικός μας τίτλος.

Σας ευχαριστούμε πολύ.