1 χρόνος ραδιοφωνικής εκπομπής για την ΛΕ.ΜΟ.Ν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Aegean Voice 107,5.

Πρίν 1 χρόνο ακριβώς ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προθέσεις το ταξίδι μέσα από την συχνότητα του Ραδιοφώνου με πολύ όρεξη και φυσικά με βήματα μικρού παιδιού.

Ο άνθρωπος που κάθησε για πρώτη φορά πίσω από το μικρόφωνο και έδωσε την εκκίνηση για το όμορφο αυτό ταξίδι είναι ο Μικές Χαράλαμπος μέλος της λέσχης μας και φυσικά ενεργό μέλος της κοινωνίας της Νάξου.

Μαζί του περάσαμε 3 μήνες καθημερινής αναζήτησης διαδρομών και στάσεων για το ταξίδι που επιλέξαμε σαν λέσχη να πραγματοποιήσουμε.Στην πορεία αυτού του οδοιπορικού αναγκαστήκαμε για λόγους επαγγελματικών υποχρεώσεων του παραγωγού μας να αλλάξουμε ταξιδιωτικό πλοηγό.

Το τιμόνι δόθηκε στον Πρωτοπαπαδάκη Γιώργο νέο μέλος της λέσχης μας ο οποίος μέχρι και σήμερα κρατάει τον ρυθμό της εκπομπής με σταθερότητα και με συνεχή αναζήτηση νέων θεμάτων και καλεσμένων.

Στόχος του είναι το 2018 να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο με στοχευμένα θέματα που αφορούν την μοτοσυκλέτα σαν μέσο καθημερινής  μετακίνησης,ταξιδίου,αθλητισμού η ακόμα και σαν μέσο κοινωνικής δράσης.

Ευχαριστούμε την διεύθυνση του Aegean  Voice τους ηχολήπτες μας Τσακωνιάτη Πέτρο και Βελέντζα Γιώργο και όλους αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια μας αυτή.

Και φυσικά δεν θα ξεχάσουμε να πούμε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στούς καλεσμένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκπομπή μας, και μοιράστηκαν μαζί μας και με τους ακροατές μας τις ανυσηχίες τους,τις σκέψεις τους για μία καλύτερη μοτοσυκλετιστική χρονία.

Εμείς τώρα είπαμε να το γιορτάσουμε με οικοδεσπότη τον Πρωτοπαπαδάκη Γιώργο να καλεί όλους εσάς την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 21:00 στήν γνωστή μας ΑΠΟΘΗΚΗ εκεί που είναι κρυμμένα χιλίαδες πράγματα και όνειρα ,να τα ξεσκονήσουμε και να παρτάρουμε σε ρυθμούς 80s…….για να ετοιμαζόμαστε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο