Θετικές εντυπώσεις άφησαν οι  V-Stromers  στην τριήμερη διαμονή και περιήγησή τους στη Νάξο στα πλαίσια της πανελλήνιας συνάντησης τους για το 2017.

Το τριήμερο 7-8-9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στη Νάξο η 11η πανελλήνια συνάντηση V-Stromers υπό την αιγίδα του VStrom Hellas Club.

Στη συγκέντρωση αυτή συμμετείχε πλήθος μοτοσικλετιστών από όλα τα μέρη της Ελλάδας τα οποία είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα σημαντικότερα σημεία του νησιού, να απολαύσουν τις παραλίες και να γευθούν τις τοπικές νοστιμιές.

Κορύφωση στις δραστηριότητες του τριημέρου αποτέλεσε το πάρτι που διεξήχθη από τη ΛΕ.ΜΟ.Ν. προς τιμήν του VStrom Hellas Club, το Σάββατο το βράδυ στον Ιππόκαμπο όπου όλοι οι συμμετέχοντας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η πρόεδρος του V-STROM HELLAS CLUB, Όλγα Δρακονταειδή, είπε χαρακτηριστικά:

« Απείρανθος, Φιλώτι,  Απόλλωνας όπως και οι παραλίες της Νότιας πλευράς του νησιού ήταν μερικά από τα σημεία που επισκεφτήκαμε κατά τη διάρκεια του τριημέρου.» και συνεχίζοντας είπε  «Εκ μέρους της λέσχης και του ΔΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τη ΛΕ.ΜΟ.Ν. και τη Blue Star Ferries για την πολύτιμη βοήθειά τους για την πραγματοποίηση της 11ης πανελλήνια συνάντησης V-Strommers.»

«Το νησί της Νάξου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και όλοι έφυγαν από το νησί με τη σκέψη ότι θα το επισκεφτούν και πάλι σύντομα.»

Περάσαμε καταπληκτικά το τριήμερο της 11ης συνάντησής μας είπε, σπεύδοντας να προσθέσει ότι το τριήμερο δεν ήταν αρκετό για να περιηγηθούν οι αναβάτες των 45 μηχανών τη Νάξο, «γι αυτό είναι βέβαιο ότι θα επανέλθουμε οι περισσότεροι για να απολαύσουμε κάποιες ημέρες διακοπών στο νησί».

Ο Πρόεδρος της ΛΕ.ΜΟ.Ν.  Δημήτρης Συρίγος είπε χαρακτηριστικά για αυτό το τριήμερο της 11ης πανελλήνιας συνάντησης V-Stromers  «Με παρέα είναι πιο ωραία!!!»

«Και νάμαστε μετά την εμπειρία-γνωριμία με τους V-STROMMERS να αναπολούμε αυτό το υπέροχο τριήμερο που στόλισαν με την κεφάτη παρουσία τους τη Νάξο μας!» και συνεχίζοντας είπε : «Τί όμορφη παρέα !  Τί δυνατές προσωπικότητες! Τί καλοσυνάτοι τύποι! Τί γαμάτα που περάσαμε!»

Κλείνοντας είπε «Θα το θυμάμαι για πάντα και ελπίζω να μπορέσω να ζήσω και άλλες τέτοιες στιγμές!  Για άλλη μια φορά να ευχηθώ σε όλους τους και ένα ένα ξεχωριστά, να έχουν πολλά, απολαυστικά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι!!»

Φανερό είναι πως από αυτή την Πανελλήνια συνάντηση που έγινε στην Νάξο, όλοι βγήκαν ωφελημένοι, οι V-Stromers   που με την έξυπνη κίνηση τους έκαναν ένα  όμορφο ταξίδι, βοηθώντας την οικονομία ενός ελληνικού νησιού. Οι μοτοσικλετιστές της Λέσχης ΛΕ.ΜΟ.Ν. που έκτος τις άλλες πάρα πολλές δραστηριότητες τους, ήρθαν σε επαφή με μια από τις μεγαλύτερες λέσχες στην Ελλάδα και τέλος η οικονομία του νησιού αλλά και του κόσμου της Νάξου, που αγκάλιασε τους μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα!

Όλοι επισήμαναν τη συμβολή της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου στην επιτυχία της συνάντησής τους, αφού τα μέλη της παρά τις δυσκολίες που αντικειμενικά υπήρχαν λόγω της τουριστικής περιόδου τους βοήθησαν σε ότι χρειάστηκαν.

Όπως ακόμη δήλωσαν, οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ των μελών των δυο σωματείων είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της συνάντησης, καθώς και ότι πέρασαν καταπληκτικά στο πάρτι που διοργάνωσε η ΛΕ.ΜΟ.Ν. το βράδυ του Σαββάτου στο Ippokampos στην παραλία του Αγίου Γεωργίου.